Семейна федерация за мир
ООН на Мира
Ден на семействата
Среща на високо равнище
Истинската лобов
Думи на д-р Сан Мьон Мун проникващи в същността на истинската любов
Чудо: Небесна светлина
Лично преживяване с Исус ме доведе до Обединителната църква

Масови сватби: Сектата на Мун събра 7000 двойки

Масови сватби: Международни бракове
Сектата на Мун събра 7000 двойки с прекрасни идеали


7000 двойки се събраха в Южна Корея за поредната сватба от Църквата на Съединението (Обединителна църква). Извиняваме се за грешката във видеото: Истината е, че няма нито една страна в която движението на д-р Мун да е забранено, освен ако не говорим за нация в която всичко е забранено. Много държавни глави открито признават приноса на д-р Мун и организациите му за световен мир. Основните организации на Сан Мьон Мун се ползват със специален статут в ООН и са официално регистрирани в България. В масовите Международни сватби участват представители от всички религии, раси, националности обединявайки се в подкрепа на идеята за постигане на "Световен мир чрез идеални семейства".

Свят, 17.02.2010, 17:16 | NovinitePRO.bg


Венчани под мотото - "Към световен мир чрез идеални семейства"


7000 двойки се събраха в Южна Корея за поредната сватба от така наречената Църква на Съединението (Обединителната църква). У нас тя е популярна просто като Сектата на Мун, поради неативността разпространена срещу тях заради ролята на д-р Мун в падането на комунизма.

За впечатляващата церемония пристигнаха участници от общо 20 държави по света. Венчавката беше ръководена от самия Сун Мюн Мун, който се появи на сцената заедно със своята съпруга.

Масовите сватби са запазена марка на обединителното движение, която се ползва с невероятно признание в редица държави. Неговите организации имат специален статут в ООН, много правителства подкрепят проекти за мир организирани от преподобния Мун.

Макар и не всички, една част от мъжете и жените, които се женят на подобни церемонии не са се срещали никога преди това. Преп. Мун сам определя кой за кого ще се венчае, а последователите му смятат, че той най-добре може да избере половинката им, защото притежава това прозрение. Той вижда духовно връзката, сътоветствието и потенциала за бъдещето и за потомството им. Още по-важно за него е тези международно съчетани семейства да могат да премахнат предразсъдъците и омразата от миналото. Децата от такива семейства едва ли ще пазят омраза към която и да било от двете раси, култури, националности от които родителите им произлизат.

Духовният водач впечатлява с успеха на тези бракове не само своите поклонници, но и много други наблюдатели. Подобни церемонии се провеждат вече 50 години. Над 120 милиона семейства са участвали в тях. Целта на тези международни масови сватби е да издигне и култура на истински семейства, истинска любов и обедини целия свят като едно мирно световно семейство с център Бог като наш всеобщ родител.

От оригиналния текст на: Апостол Николов


Най-голямата масова сватба от десетилетие


Най-опасната секта днес: Хуманизмът



Бележка: Няма нито една страна в която движението на д-р Мун да е забранено, освен ако не говорим за нация в която всичко е забранено. Много държавни глави открито признават приноса на д-р Мун и организациите му за световен мир. Основните организации на Сан Мьон Мун се ползват със специален статут в ООН и са официално регистрирани в България.

Сектата на муун, мун, секта мун, муун, масови сватби на муун, църква, регистрирани

РОЛЯТА НА Д-Р МУН ЗА ПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА

Приносът на Д-р Муун
за мирното разпадане на Комунизма


Днес няколко книги и многобройни свидетелства от политици признават следния факт, без Преп. Муун никога нямаше да спрем Комунизма..

Чрез Вашингтон Таймс д-р Муун обръща силите в идеологическата Студена война. Вашингтон Таймс е източника на 95 процента от информацията във Радио Свободна Европа и Гласът на Америка по време на Студената Война. Сан Мьон Муун създава организация за "Победа над Комунизма" образова милиони обществени, политически лидери за Безбожна същност на Тоталитарната система. Чрез основаната от него "Световна медиина асоциация", д-р Муун образова дори журналистите в СССР от където вълната на осъзнаване ефектира в промяна на мисленето дори в КГБ. Горбачов лично отива да благодари на Сан Мьон Мун за напътствията при осъществяване на Перестройката. д-р Муун спря Комунизма в Никарагуа и на Съветските сили в Авганистан.

ФАКТИ: Буш на световен тур с преп. Муун Защо световни лидери и президенти подкрепят противоречивия Сан Мьон Муун? Ролята му в краха на комунизма!

Популярни статии